Emberölés gyanújával indult nyomozás

Egy emésztőgödörben találták meg a halott csecsemőt

Emberölés gyanúja miatt indult nyomozás egy kocsolai nő újszülöttjének halála ügyében.

2012.04.05 12:09MTI

Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítve a Teol.hu információját elmondta: jelenleg szakértő vizsgálja a történteket. A Tolna megyei hírportál azt írta, hogy az egyedülálló kocsolai nő ötödik gyermekét egy emésztőgödörben találták meg.
   
Soczó László Tolna megyei rendőrfőkapitány elmondta, hogy a halálesetre szerdán derült fény, miután a nő környezetében feltűnt, hogy már nem állapotos. Szakértői vizsgálat deríti ki, hogy a nő egészséges újszülöttnek adott életet, vagy a csecsemő halva született - tette hozzá a főkapitány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.