Nem engedték szórakozni, ezért robbantott volna

Se buli, se bomba - Rendőrkézen a fenyegető

Egy férfit nem engedtek be az egyik csongrádi szórakozóhelyre, ezért bejelentette, hogy felrobbantja azt.

2012.02.03 10:10ma.hu

2010. december 5-én éjfél után egy férfi hívta fel egy nyilvános telefonfülkéből a Csongrádi Rendőrkapitányság ügyeletét és bejelentette, hogy felrobbantja a szórakozóhelyet. A rendőrök átkutatták az épületet, de bombát nem találtak. Az ügyben a rendőrség közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt indított nyomozást, de akkor nem sikerült felkutatni az elkövetőt.

Néhány nappal ezelőtt azonban olyan információk birtokába jutottak a csongrádi nyomozók, ami után előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves helybeli fiatalembert, aki kihallgatása során részben beismerő vallomást tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.