Gyalog menekült volna, de a személyzet utolérte

Fennakadt a fotocellás ajtón az áruházi tolvaj

Bolti lopásról érkezett jelzés csütörtök délután az egyik fehérvári nagyáruházból.

2012.01.20 08:30ma.hu

Mint kiderült, a Farkasvermi úton található áruházban egy 30 éves lengyel állampolgár két társával együtt a bevásárlókocsit telepakolták különböző árucikkekkel összesen 89 694 Ft értékben, majd a boltból kirohanva megpróbálták azokat eltulajdonítani.

A kocsit toló férfi azonban a fotocellás ajtón megakadt, így a kocsit hátrahagyva rohant tovább társaival együtt, akik egy Ford, illetve egy Renault gépkocsiba szálltak be, majd elhajtottak a helyszínről.

A gyalogosan menekülő 30 éves férfit az áruház személyzetének sikerült utolérnie a Bodrogi utcában, így őt a járőrök kiérkezéséig visszatartották.

Közben a rendőrök a Farkasvermi úton igazoltatás alá vontak egy lengyel rendszámú Ford Focust, amit egy 24 éves lengyel férfi vezetett. Őt azonban később az áruházban dolgozók nem ismerték fel, mint a másik két elkövető egyikét.

Miután a rendőrök mind a két lengyel férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, a nyomozók a Ford sofőrjét tanúként, míg a biztonsági őrök által visszatartott férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Utóbbit a Forrónyom őrizetbe vette.       

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.