Víz alatti radarral találták meg a holttestet

A Balatonba veszett az eltűnt fiatalember

Meghalt az a nagykanizsai fiatalember, aki Balatonmáriafürdő-alsón a strandon tűnt el csütörtök délután a vízben.

2011.08.25 19:59MTI

A vízi mentők víz alatti radarral rövid idő alatt megtalálták a korábbi információval szemben nem húsz, hanem huszonnégy éves férfi holttestét.
   
Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a fiatalember barátja riasztotta a rendőrséget, majd a kutatásba bekapcsolódtak a vízi mentők is. Egy ideig még reménykedtek abban, hogy kiúszott a partra, így ott is folytatták a keresést.

A barát beszámolója szerint a vízbe fulladt fiatalember nem beugrott a vízibicikliről a vízbe mielőtt eltűnt, hanem a vízi jármű körül fürdőzött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.