Egy héttagú csoport támadt az intézkedőkre

Fejszével rontottak a rendőrökre Bagaméron

Megtámadta az intézkedő rendőröket egy héttagú csoport a Hajdú-Bihar megyei Bagaméron, az egyik járőrt fejszével sebesítették meg.

2011.08.23 14:47MTI

A rendőrök előző este csendháborítás miatt mentek ki egy családi házhoz, ahol különböző szúró-vágó eszközökkel dobálták meg a járőröket - tájékoztatott Kelemen Éva.

Az egyik támadó ezután egy fejszével sújtott az egyik rendőr felé, aki a lapockáján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A hét embert később a készenléti rendőrség segítségével fogták el és állították elő.    

A gyanúsítottak ellen a Debreceni Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt indított büntetőeljárást - tette hozzá a sajtószóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.