Tragédia az otthonban

Megkéselte az ápolt, mert nem adott cigarettát

Csütörtökre virradóan a győrteleki ápoló-gondozó otthon egyik lakója késsel megsebesített egy másik ápoltat, mert az nem akart neki cigarettát adni.

2011.07.29 09:34ma.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 57 éves gyanúsított hajnalban ment át egy másik szobába, és ott cigarettát követelt, de az ott lakó férfi nem adott. A szóváltást meghallotta az egyik ápoló és kizavarta a követelőzőt. Az kiment, magához vett egy kést, majd visszatérve ismét cigarettát akart. Mivel ezúttal sem kapott, megszúrta hasonló korú társát.

A megkéselt férfi könnyű sérülést szenvedett, de a szúrás járhatott volna komolyabb következménnyel is.

A mátészalkai nyomozók adatgyűjtése során kiderült, hogy a férfi korábban is megfélemlítette, bántalmazta a többi lakót, de eddig nem tettek feljelentést. A vizsgálat adatai szerint a hónap elején egy másik ápoltat bántalmazott: akkor nem keletkezett sérülés.

Az ügyben most garázdaság gyanújával indított eljárást a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.