Lebukott a csaló nőrnagy

Kínai pasival ne ismerkedj a neten!

Nőktől csalt ki tekintélyes összegeket egy magát katonatiszt férfinak kiadó nő Kínában. A 25 éves szélhámos egyetemet végzett őrnagynak hazudta magát és az internet révén ismerkedett meg áldozataival.

2008.03.25 09:40MTI

Általában azt mondta nekik, hogy jelenlegi párkapcsolata felszámolásához pénzre van szüksége, csak azután akar új szerelembe kezdeni. Volt olyan lány, akinek az apjával tárgyalt és a lánynak jó állást ígért.

A "nőrnagy" összesen 5,5 millió forintnyi összeget csalt ki három nőtől. A rendőrség egy internetkávézóban csípte el, és külseje, rövid haja, öltözéke alapján először férfinak hitte a kihallgatáson is, ám egy idő után gyanús lett túl magas hangja és abszolút borosta mentes arca. Egy női rendőrtiszt azután némi motozással kiderítette a "nemes" igazságot" - adta hírül az Oriental Today című kínai lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.