Ejtenek egy kis bemetszést - a könyvpiacon

E-vámpírok a Gutenberg-galaxisból: ingyenes lesz az Alkonyat írójának új kötete

Ingyen olvashatják a rajongók egy hónapon át az interneten az Alkonyat világsikerű vámpírsorozat írójának legújabb regényét, amely júniusban jelenik meg.

2010.04.01 17:18MTI

A 192 oldalas The Short Second Life of Bree Tanner (Bree Tanner rövid második élete) című könyv - az Alkonyat-széria harmadik kötetének, a Napfogyatkozásnak a leágazása - június 5-én jelenik meg egyszerre az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában.

A rajongók két nappal később, június 7-én elektronikus formában már ingyen olvashatják az interneten, a www.breetanner.com oldalon. A könyv egy hónapon át lesz ingyenes, letölteni nem lehet, csak olvasni. A hírek szerint Stephenie Meyer ezzel a gesztussal akarja kifejezni háláját az olvasók iránt - számolt be online kiadásában a The Daily Telegraph című brit napilap (www.telegraph.co.uk). Az író két év múltán jelentkezik új kötettel, amelynek születése - elmondása szerint - őt is legalább annyira meglepte, mint az olvasókat.

"Amikor elkezdtem dolgozni rajta, csak gyakorlatnak tűnt, hogy az akkoriban szerkesztett Napfogyatkozás másik oldalát is feltárjam" - fogalmazott a nagy sikerű szerző. A kereskedők már epekedve várják az új könyvet. "Nem számít, milyen rövid, az Alkonyat-sorozat új darabja a legjobb hír a rajongók hadainak számára, mint ahogy a könyvesboltok számára is. Az év legjobban fogyó kötete lehet" - mondta a Waterstone könyváruház képviselője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.