A HP bemutatja a Mini új generációját

Exkluzív integrált szoftver könnyíti az online kapcsolatot, munkavégzést és játékot

A HP ma bemutatta a könnyített súlyú kompakt HP Mini 210 notebookot. A 4 színben kapható HP Mini 210 egy hordozható társ, amivel bárhonnan e-mailezhet, internetezhet, zenét hallgathat, videót és fotókat nézhet a felhasználó.

2010.01.11 14:04ma.hu

Színes társ

A HP Mini 210 merész színekben pompázik: fekete, ezüst, kék és piros színben kapható. Az alig 2,5 cm vékonyság, az 1,1 kg súly, a HP Imprint színezés és a dombornyomásos formatervezés stíluselemmé változtatja a HP Mini 210 notebookot. HP Mini 210-nek nem csak a külseje színes: a 25,7 cm-es kijelzője színek széles skáláját nyújtja HD felbontásban.

A felhasználók így kiemelt minőségben élvezhetik a videókat és digitális hangfájlokat. „A HP Mini 210 jelentős változást hoz mind stílus mind jellemzők tekintetében – nyilatkozta Takáts Kristóf, a HP személyi számítógépes rendszerek divíziójának vezetője és vezérigazgató-helyettese. „A vidám színeknek, a vékonyított formatervezésnek, a keret nélküli képernyőnek, a chicklet billentyűzetnek és az integrált szoftvernek köszönhetően a HP Mini 210 segítségével a felhasználók a teljesítményre vonatkozó kompromisszumok nélkül kifejezhetik saját egyéniségüket. A HP Mini 210 segítségével a munkahelyen, otthon vagy akár utazás közben is online kapcsolatot létesíthetünk, szórakozhatunk vagy hatékonyan dolgozhatunk”

Folyamatos kapcsolat és elérhetőség


Egy sor exkluzív szoftvernek köszönhetően a HP Mini 210 segítségével a felhasználók – otthon, vagy akár utazás közben – hozzáférhetnek internethez, zenéhez, videóhoz, fotókhoz és dokumentumokhoz:

• A HP Mini 210 fedelének felnyitását követően a HP QuickWeb gombot lenyomva a rendszerbetöltési folyamat elkerülésével, mindössze néhány másodperc elteltével már szörfözhet is az interneten.

• A HP QuickSync automatikus tartalom-szinkronizációt, migrációt, hozzáférést és megosztást tesz lehetővé a PC és a HP Mini 210 között. Az utazás közben elkészített, frissített tartalom vezetéknélküli üzemmódban visszaszinkronizálódik az otthoni számítógépre.

• A HP QuickConnect minden fájlt elérhetővé tesz és garantálja azok biztos tárolását automatikus back-up és szinkronizációs szolgáltatással.

• A HP QuickStream az internet segítségével közvetíti a tartalmat a PC-ről a HP Mini 210-re a fájl átmásolása nélkül.

• A HP CloudDrive virtuális tároló egység 100 gigabyte mennyiségű adatot képes tárolni.

• A felhasználók e-mailen, chat-en, Skype-on vagy web konferencián keresztül is bárhonnan tarthatják barátaikkal a kapcsolatot WLAN, webkamera, mikrofon használatával.

A HP-ról


A világ legnagyobb technológiaszállítójaként ismert HP (NYSE: HPQ) nyomtatási, személyi számítástechnikai és IT-infrastruktúra megoldásokat, szoftvereket és szolgáltatásokat lefedő kínálatával a vállalatok és a magánszemélyek számára is egyszerűsíti a technológia használatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.