Okostelefonhoz új segédprogram

Egy új szoftver segítségével a felhasználók dinamikus szoftver-alkalmazásokat hozhatnak létre

A Zebra Technologies Corporation, bejelentette a ZebraLink Multiplatform SDK-jának és okostelefon segédprogramjának a piacra dobását.

2010.01.05 14:16ma.hu

A mobil felhasználásokkal dolgozók számára különösen lényeges, hogy a szoftver BlackBerry® smartphone-ról Zebra nyomtatókra történő közvetlen nyomtatást tesz lehetővé, vagyis igény szerint lehet helyszíni szolgáltatási rekordokat, nyomon követési címkéket, az eladási helyen nyugtákat, egészségügyi mintákra címkéket és számos további dokumentumot nyomtatni.

A mai üzleti életben a mobil technológiák egyre nagyobb teret kapnak. Az okostelefonok ma a helyszíni alkalmazások iránti egyre növekvő igény kielégítését szolgálják, ahol a tradicionális és nehézkes kézi terminálok nem mindig megfelelőek. Az AMR egy kutatási cikke szerint “az informatikai felső vezetők a mobil jelleget az iparág egyik leglényegesebb technológiájának tekintik.” 

A Zebra okostelefon képessége egy olyan, kritikus gazdasági helyzetben jelenik meg, amikor a mobil alkalmazásokba irányuló bármely befektetésnek gyors, látható megtérülést kell biztosítania. Mivel egyre nagyobb az igény a helyszínen dolgozó alkalmazottakkal való kapcsolattartásra és részükről a gyors válaszadásra, a mobil eszközök használata a vállalatok versenyképessége szempontjából kritikus szintet ért el.

Fokozatos, azonban észrevehető eltolódás ment végbe az okostelefonok mobil alkalmazásokra irányuló szélesebb körű használata felé, melynek célja a jelentős költségcsökkentés, a folyamatok korszerűsítése, és a termelékenység növelése.” - nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. “Ez lényeges hatást gyakorol majd többek között a helyszíni eladások, a helyszíni szolgáltatások, vagy éppen az útvonal-nyilvántartások terén dolgozó mobil munkatársak tevékenységére, mivel a kollégák az okostelefonokkal gyakorlatilag bárhonnan tudnak majd dolgozni.

A ZebraLink Multiplatform SDK segítségével a fejlesztők a Zebra nyomtató termékcsaládjai közül több, mint 15-öt tudnak támogatni, s ezzel minden tekintetben bővül a mobil dolgozókat kiszolgáló piacon ajánlott termékeik köre. A Zebra szoftverkönyvtárai és forráskód mintái egyszerűen érhetők el a www.zebra.com/SDK oldalon, ahonnan a szoftverfejlesztők letölthetik és azokat a saját fejlesztői környezeteikben felhasználhatják. A nyomtatási alkalmazási demó anagok letöltése ugyanerről a webhelyről lehetséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.