Édes a visszatérés

Ellenállhatatlanok az új LG Chocolate telefonok

Az LG formákra és innovációra érzékeny tervezőinek új Chocolate mobiljai azonnal elcsábítanak. A piros és fekete színekkel, a tábla csokira emlékeztető külsővel a telefonok teljesen új utat nyitnak a mobil formatervezés területén, és ezt a nemzetközi divatvilág sem hagyta szó nélkül.

2009.10.28 11:11ma.hu

Az új Chocolate BL40 és az új Chocolate BL20 mobiloknak nem csak az édesszájú rajongók nem tudnak majd ellenállni.

Új Chocolate BL40
Csillogó, sikkes és karcsú, mint egy szupermodell


Az LG Black Label sorozatának negyedik tagja is megérkezett! Az új Chocolate BL40 olyan, mint egy lélegzetelállítóan karcsú szupermodell: tökéletes alakú és egzotikus, minden érzékszervünkre hatással van. Sima fekete felületét kedvünk van megérinteni, de jellegét nemcsak az egyedi külső határozza meg, hanem a 4 inch széles, nagyfelbontású, teljes érintőképernyője is. Ezen vízszintes görgetés nélkül olvashatunk egy teljes weblapot és internetes levelezésünket is egyszerűen elintézhetjük, ha a kétkijelzős, osztott üzemmódba állítjuk. A nagyfelbontású érintőképernyős telefon panorámanézetével dinamikus multimédiás lehetőségeket is tartogat, így a fényképek és videók élethűbbek, a játékok pedig élvezetesebbek lesznek.

Új Chocolate BL20
A csokimánia folytatódik


A szétcsúsztatható új Chocolate BL20 keskeny, 12,3 milliméteres megjelenésével csábítja a legnépszerűbb édesség kedvelőit. A gyönyörű külsőt és intelligens belsőt a szétcsúsztatható forma dinamizmussal gazdagítja. A csokit a fűszer teszi igazán egzotikussá, az új Chocolate BL20 készüléket pedig a piros díszítések és a fényes fekete kialakításból diszkréten előtűnő érintőgombok, amelyek csak a telefon szétcsúsztatásakor válnak láthatóvá.

Az új Chocolate BL20 nagyméretű billentyűzetén könnyű az SMS-írás, a widget gyorsbillentyűvel pedig a leggyakrabban használt funkciók egyszerűen és közvetlenül elérhetőek. 5 megapixeles kamerája és a rajzok vagy kézzel írott jegyzetek tárolását biztosító szövegkiemelő fotózási mód mind az LG újgenerációs készülékeire jellemző intelligens és szórakoztató multimédiát képviselik. Az új Chocolate BL20 elérhető áron nyújtja a Chocolate telefonok finom eleganciáját és intelligenciáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.