Legyen kapcsolatban útközben is

Tweetelj a Nokia 6760-nal!

A Nokia bemutatta a Nokia 6760 slide-ot, az üzenetküldésre optimalizált, szétcsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkező készüléket.

2009.07.23 15:30ma.hu

A Nokia 6760 slide ideális azoknak a felhasználóknak, akik folyamatosan kapcsolatban szeretnének maradni, akkor is, amikor úton vannak. A készülék gyors és könnyű hozzáférést kínál olyan társasági kapcsolatépítő oldalakhoz, mint a Facebook, a MySpace vagy a Twitter, csakúgy mint az Ovi Mail, a Gmail, a Yahoo! Mail, a Windows Live Hotmail és több ezer más e-mail szolgáltató e-mail fiókjához.

Egy már létező e-mail beállítása pofonegyszerű a Nokia 6760 slide készüléken: csupán az e-mail cím és a jelszó szükségesek hozzá. A push e-mail elérhető a Nokia Messagingen keresztül. Az azonnali üzenetküldés (IM) pedig többé nem korlátozódik a számítógépre, mivel a Nokia 6760 slide a Google Talk és a Windows Live Messenger IM megoldásaihoz is hozzáférést biztosít.

A fejlett üzenetküldési lehetőségeken túl, a Nokia 6760 slide olyan funkciói, mint a beépített A-GPS modul 3D-s iránypontokkal és tereptérképekkel még több felhasználási lehetőséget kínálnak a készülék tulajdonosoknak. A Nokia 6760 slide 2009 harmadik negyedévétől lesz elérhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.