Bekeményített a NOD32 robot

Terminátorral kampányol az ESET magyarországi disztribútora

Magyarország legnépszerűbb antivírus rendszerének új változata június elején jelenik meg magyar nyelven, és ugyanekkor kerül a mozikba a Terminátor - Megváltás is, a kultuszsorozat 4. része. A robotos cégek együtt kampányolnak.

2009.05.04 16:27ma.hu

Magyarországon több százezer ember látja nap mint nap az ESET robotját, amikor bekapcsolja a számítógépét. A kiemelkedő népszerűségnek örvendő ESET NOD32 Antivirus és a hasonlóan közkedvelt ESET Smart Security biztonsági programcsomag az otthoni felhasználók körében piacvezető hazánkban.

Kevesen tudják viszont, hogy a két szoftver bejelentkező képernyőin megjelenő androidot a Digic Pictures tervezte, ugyanaz a cég, mely a Terminátor 3. részének utómunkálatain is dolgozott. Mivel a NOD32 és az ESET Smart Security 4. generációs változatai június elején jelennek meg magyar nyelven, ugyanakkor, amikor a Terminátor – Megváltás a mozikba kerül, az ESET szoftvereit Magyarországon képviselő Sicontact Kft. és a Terminátort forgalmazó InterCom közös marketingakcióba kezdett. Ennek keretében a Sicontact egy 100 példányban megjelenő, Terminátoros külsőbe öltöztetett különleges kiadást dob piacra az ESET Smart Security új változatából.

A limitált kiadás megvásárlói nem csak az új szoftver díszdobozos változatához jutnak hozzá, de két jegyet is kapnak a Terminátor – Megváltás premier előtti bemutató vetítésére, a Duna Plaza mozijába. Az akció az ESET magyarországi honlapján, a www.eset.hu/terminator címen tekinthető meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.