Tech

EURO 2024 - Több millió érvénytelen jegyigénylés érkezett

Több millió érvénytelen jegyigénylés érkezett a jövő nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokság szervezőihez.

2023.10.21 23:31MTI

Martin Kallen, az európai szövetség (UEFA) versenyigazgatója a frankfurti könyvvásáron elmondta, komoly problémát okoznak számukra a számítógépes robotprogramok, amelyek több millió érvénytelen jegyigénylést generálnak, de megpróbálják ezeket kiszűrni.

Az értékesítés első szakasza október 3-án kezdődött és jövő csütörtökig tart. A szurkolók ebben az időszakban 1,2 millió jegyet igényelhetnek, de azoknak a kiosztása sorsolás útján dől el.

Kallen szerint jelenleg a június 14-i müncheni nyitómérkőzésre van a legnagyobb kereslet. A csoportkörben a legolcsóbb belépők 30 dollárba kerülnek, a berlini döntő legdrágább jegyeiért 1000 dollárt kérnek.

A házigazda Németország mellett Ausztria, Belgium, Anglia, Franciaország, Portugália, Skócia, Spanyolország és Törökország válogatottja már kijutott a tornára. A csoportkör sorsolását december 2-án rendezik Hamburgban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.