Harmincnyolc éve házasok!

Virágokkal halmozták el a Pirate Bay per tanújának feleségét

Amikor Roger Wallis médiakutató meghallgatása véget ért a Pirate Bay ellen folyó per során, a bíróság azt kérdezte tőle, hogy igényt tart-e valamilyen kárpótlásra az idejéért. A tudós azt felelte, hogy küldhetnének virágokat a feleségének.

2009.02.27 18:34ictpress

A torrentoldal támogatói komolyan vették a professzor kérését. Tegnap este nyolcig, több mint száz csokor virágra adtak le rendelést egy stckholmi virágboltban, és Owner Kristian Skald, a bolt tulajdonosa szerint a szomszédos üzletekből is hasonló mennyiséget rendeltek. A csokrokat Roger Wallis médiakutató otthonába szállítják majd.

"Harmincnyolc éve vagyunk házasok, a férjem fél órával a megismerkedésünk után kérte meg a kezem. Egy nap alatt sikerült meggyőznie és pénteken a házassági évfordulónkat ünnepeljük."
- idézte a torrentfreak.com Wallis feleségét, akinek annyi virág gyűlt össze a lakásában, hogy már a szomszédjainak a szobáit is virágok díszítik.

"Görel, a feleségem nagyon izgult a tárgyalás előtt. Tudta, hogy a hozzáértésemet fogják kétségbe vonni és két napig nem tudott aludni.
"- mondta el Roger Wallis. A médiakutatót szakértőként idézték be a Pirate Bay védői.

A bíróság arról kérdezte, hogy lehet -e összefüggés az albumeladások csökkenése és a fájlmegosztás között. A professzor ezt cáfolta, a zeneipar ügyvédjei viszont vitába szálltak vele és mindent megtetettek, hogy kétségbe vonják a szakértelmét és a hírnevét.

A tárgyalásról szóló felvétel az interneten keresztül jutott el a torrent oldal támogatóihoz, akik már közel másfél millió forintnyi virágot rendeltek a stockholmi párnak és létrehoztak egy honlapot, melyen azt próbálják megbecsülni az csokrokat küldők számából, hogy mekkora visszaesést okozott a zeneiparnak, hogy a bíróságon megtámadta a médiakutatót. Számos tanulmány készült a zeneipar válságáról, melyek ugyan nem zárják ki azt, hogy a fájlcserélők szerepet játszottak az albumeladások csökkenésében, de rámutatnak: sokféle és összetett okai vannak annak, hogy válságba került az ágazat, melyek közül az egyik legjelentősebb a kiadók rossz üzlet politikája volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.