Elárverezték Obama verdáját

Az eBayen kelt el az elnök korábbi autója

Úgy véljük, hogy a jelenlegi amerikai elnök, Barack Obama, sok érdekességet tartogat még a tarsolyában, ha már most kiderült róla, hogy Amerika eddigi legzöldebb elnöke korábban egy valóságos benzintemetővel járt.

2009.01.22 13:10Z., ma.hu

Nem kicsit volt szemfüles az a használtautó-kereskedő, aki még hónapokkal előtt megvásárolta Barack Obama Chrysler 300c-jét. Most busás haszonnal adott túl a gengszterverdán: az autó majdnem 300.000 dollárért kelt el az eBay-en.

Az mindenesetre tényleg meglepő, hogy a környezetvédelem fontosságát hangsúlyozó elnök nem olyan régen még egy 5,7 literes (!!!) autóval járt, amely egyes források szerint akár 20 litert is megzabálhat száz kilóméteren. Persze, kell etetni a nyolc hengert, ez érthető, de az tény, hogy ez nem valami zöld megoldás.

Az autót az aukció alkalmával 271.300 dolláron ütötték le, ami 200 forintos dollárárral számolva 54.260.000 forintot tesz ki. Az autó még megleshető az eBay oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.