Adamo csak a második félévben?

Csúszik a Dell ultravékony gépének megjelenése

A Dell ultravékony masinája, az Adamo - melyet az Apple Macbook Air-jének riválisának szánnak - a kiszivárgott hírek szerint csak 2009 második felében láthat napvilágot.

2009.01.22 08:03koac, ma.hu

A hírek szerint az ultrahordozható Adamo készülékből már megindult a próbagyártás a jól ismert kínai Foxconn gyárában, ám a tömeggyártás beindítása csak valamikor a második félévben lesz esedékes, mikor a tervek szerint 400.000 darab készül majd a noteszgépből.

Bár mindezen adatok egyelőre nem nyertek megerősítést, a késleltetett megjelenés elég jó magyarázatott nyújt a Dell elég gyengécske CES szereplésére. A Consumer Electronics Show keretein belül a gyártó csupán egy nem működő 13 hüvelykes Adamo prototípust mutatott be, melynek specifikációiról semmit nem árult el. Akkor még a vállalat 2009 első félévét jelölte meg a gép megjelenésének időpontjaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.