Időjárás

Egy hét múlva nagy váltás várható az időjárásban

Jelentős lehűlés várható szeptember első hetében.

2019.08.28 05:30MTI

A legtöbb modellszámítás szerint jelentős lehűlés várható szeptember első hetében - írta a Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kifejtették: nagyjából egy hét múlva nagy váltás várható az időjárásban. Az eddigi, átlagosnál jóval melegebb (és egyre szárazabb) periódust egy hűvösebb, sőt jó eséllyel sokkal hűvösebb követheti. A lehűlés mértéke szeptember első hetében 5 és 15 Celsius-fok közötti lehet. Ötven számítógépes előrejelzésből mindössze egy tart ki amellett, hogy a nyárias időjárás kitart abban az időszakban is - írták.

Most viszont még marad a kánikula. Augusztus utolsó napjaiban is 30 fok körül alakulnak a maximumok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.