Időjárás-jelentés

Sok napsütésre számíthatunk

Csütörtökön elsősorban az Északi-középhegység vidékén, az Észak-Alföldi régióban és a középső országrészben van nagyobb esély elszórt zivatarra.

2016.05.26 09:21ma.hu

Sok napsütésre számíthatunk, a gomolyfelhő-képződésből helyenként, nagyobb eséllyel az Északi-középhegységben és a középső országrészben valószínű zápor, zivatar. Megélénkül az északi, északnyugati szél, zivatar környékén erős vagy viharos széllökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható. Késő estére 17, 23 fokig hűl le a levegő.

met.hu

Csütörtökön elsősorban az Északi-középhegység vidékén, az Észak-Alföldi régióban és a középső országrészben van nagyobb esély elszórt zivatarra. Ezeket erős vagy viharos széllökés (50-70, kis eséllyel > 70 km/h), lokálisan jelentős csapadék (ált. 5-10, esetleg > 15 mm), esetleg jégeső (jégméret jellemzően < 2 cm) kísérheti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.