Időjárás

Így még senkit nem küldtek hószünetre - videó!

A Rhode Island-i iskola igazgatója hószünetet rendelt el, és ehhez klipet is forgatott Adele videójára építve, így üzent a diákoknak: maradjatok otthon.

2016.02.06 15:23ma.hu

Gyorsan mozgó hóvihar bénítja az USA egy részét Connecticut és Rhode Island teljesen be van havazva, bezártak az iskolák, az áramszünet 64 ezer otthont érint. A lakosok szerint nem csak a sűrű havazás, hanem a viharos erősségű szél tovább nehezítette az életüket. Rengeteg baleset történt.

A Rhode Island-i Moses Brown School igazgatója, Matt Glendinning újra meglátta a lehetőséget, hogy megmutassa, milyen csodálatos hangja van, mivel tavaly a Frozen (Jégvarázs) Let it go! című számával jelentette be a tanulóknak a rendkívüli otthonmaradás hírét. Ám most Adele legújabb, Hello címú számának dallamára írt egy szöveget, aminek legfőbb mondanivalója: "az iskola zárva, maradjon mindenki otthon!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.