Időjárás

Egy tucat megyére adtak ki ködfigyelmeztetést

Az ország nagyobb részén sűrű köd, pár száz méteres látástávolság várható.

2015.12.23 19:10MTI
MTI/Varga György

Éjszaka a derült tájakon egyre többfelé köd, valamint alacsony szintű felhőzet képződik, legkevésbé a Dunántúlon. Ott napközben a ködfoltok feloszlása után még általában több órára kisüt a nap, másutt borult, párás, főleg az Alföldön tartósan ködös idő valószínű. Az esti óráktól a kevésbé felhős tájakon ismét köd képződik. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2, +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 3, 8 fok között, a napos tájakon 10 fok közelében várható.

A sárgával jelzett területeken van érvényben figyelmeztetés


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.