Az özönvíz beindította a gyártást

A nagy esővel kapcsolatban elindultak a mémek!

Ugye már nem kérdés, hogy miért van ennyi jó úszónk?

Nézze meg a MÉMeket! >>> képgaléria

2015.08.18 15:23ma.hu
Westend - Kollárszky Csenge

A szakértők szerint szokatlan természeti jelenségről van szó, ugyanis a rendkívül heves eső következtében a város több, mélyebben fekvő pontján bokáig-térdig ért a víz. Akár csak a Westendben is. Sőt, a Balaton partján is! Ha nem hiszi, nézze meg itt!

Tumblr.com

Egy óra alatt több eső esett hétfő este a főváros belső részén, mint az augusztusi havi átlag. Ennek egyik következménye, hogy beszakadt útburkolat a budapesti Fővám téren 2015. augusztus 18-ra virradó éjjel. A LYUK látványosság lett, fotózzák, videózzák és beindította a mémgyárat is. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komolyabb baj.

Nézze meg, mekkora özönvíz volt >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.