Hiába is próbálja a dresszben tartani a kebleit

18+ képek - Nem bírja kordában tartani a melleit

Ez valami új divat lehet mostanában, hogy minden nagymellű nő egy számmal kisebb úszódresszt vagy melltartót akar magára venni, mint amit kéne. Aztán meg csodálkoznak, hogy nem férnek bele!

Gisele mellei kinőtték a dresszét képgaléria

2013.02.05 19:29ma.hu

Azt hiszem, itt az ideje elkezdeni gyűjtést szervezni, mégpedig Gisele számára. Nem elég, hogy vezetékneve nincs, de még egy nagyobb darab úszódresszre se futja a régi, kinőtt helyett, és nézzék meg, a harisnyája is már csupa lyuk.

A mellei állandóan ki akarnak esni a dresszből, pedig egy darabig még küzd vele, hogy valahogy visszagyömöszkölje, de végül feladja, menjenek, amerre akarnak.

Csak egy a baj. Mire a végén levetkőzik, már nem is akaródzik annyira felöltöztetni...

Fotó: gisele.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.