A bolgár futam keresztbe tehet...

Nincs veszélyben a Forma-1-es Magyar Nagydíj

A Forma-1-es Magyar Nagydíj nincs veszélyben - ezt Bernie Ecclestone, az F1 elsőszámú irányítója jelentette ki azokkal a sajtóhírekkel kapcsolatban, melyek szerint az esetleges bolgár futam miatt a hungaroringi verseny és a török GP is kikerülhet a programból.

2010.11.01 19:32MTI

rank Tamás, a Hungaroring Zrt. alelnöke az MTI-nek azt mondta, hogy hétfőn beszélt Ecclestone-nal, aki megerősítette, valóban tárgyal a bolgárokkal a Forma-1-es versenyről, ám ez semmilyen vonatkozásban nem érinti a magyarországi futam jövőjét. A magyar GP-nek 2016-ig szóló szerződése van a verseny megrendezésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.