Montezemolo bízik pilótáiban

A Ferrarinak nem kell Hamilton

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo kijelentette semmiképp sem cserélné el Felipe Massa-t az idei világbajnokra, Lewis Hamilton-ra.

2008.12.18 11:27f1-live.hu

A Ferrari idén a hőn áhított egyéni világbajnoki címet nem tudta megszerezni. Az olasz istállónak egy konstruktőri trófeával kellett vigasztalódnia a szezon végén.

Lewis Hamilton hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy ő nem hajlandó követni Kimi Räikkönen példáját, és nem teszi át a székhelyét Maranello-ba. A brit elmondása szerint örökre a wokingi istálló tagja szeretne lenni.

„Lewis Hamilton? Egy kitűnő versenyző, aki már az első évében megmutatta mire is képes. A második szezonjában az utolsó másodpercekben megszerezte első F1-es világbajnoki címét. Mindazonáltal nem cserélném el Felipe Massa-ra.” – mondta Luca di Montezemolo.

„Tisztában vagyok azzal, amit Hamilton mondott. Karrierje végig a McLaren-Mercedes versenyzője akar lenni. Nem érdekli a Ferrari. Räikkönen a Ferrarihoz szerződött, majd világbajnok lett.” – tette hozzá Montezemolo.

"Massa nem nyert az idén, akkor az csakis a mi hibánk. Felipe rendkívül népszerű pilóta, sok ember támogatja őt.” – zárta le az olasz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.