Megerősödhet a kiscsapat

Berger és Tost a Force India-nál

A német sajtó legfrissebb információja szerint a 49 éves osztrák, és a Toro Rosso csapatfőnöke fogja alkotni a Force India új vezetői stábját

2008.12.01 12:17f1-live.hu

A Force India résztulajdonosa, Vijay Mallya nemrég szerződést kötött a McLaren-Mercedes-szel, miszerint jövőre a „kiscsapat” autói már Mercedes motorral fognak kigurulni hétről hétre a versenypályákra.

Mallya nem sokkal a bejelentés után ismét meglepetést okozott, amikor Colin Kolles csapatfőnököt, és Mike Gascoyne technikai gurut elküldte az istállótól.

Gerhard Berger jelen pillanatban munkanélküli a Formula-1-ben, miután a Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz felvásárolta osztrák honfitársának 50%-os tulajdonrészét a Toro Rosso-nál.

Franz Tost a Toro Rosso csapatfőnököt a legjobb főnöknek választották meg az idén, így nem meglepő a Force India erős érdeklődése.

Az esetleges szerződés létrejöttét segíti, hogy Berger és Tost kitűnő kapcsolatot ápol egymással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.