Nem csak a versenyzés fizet jól

Hamilton 2 millió dolláros könyve

A napokban kerül a polcokra a 2008-as év világbajnok versenyzőjének, Lewis Hamilton-nak a könyve. A fiatal brit pilóta ezzel a húzással újabb jelentős summára tett szert.

2008.12.01 11:59f1-live.hu

My Story, Special Celebration Edition – potom 30 dollárért (6 ezer forint) elérhető a rajongók, érdeklődök számára, akik betekintést szeretnének nyerni a McLaren-Mercedes legújabb világbajnokának, Lewis Hamilton-nak az életébe.

Túlzottan fiatal vagyok ahhoz, hogy egy teljes önéletrajzot adjak ki. – írta Hamilton. Ezért a britek kedvence inkább egy extra kiadással örvendeztette meg a nagyérdeműt. A frissített kemény kötésű verzió nagyobb, és több fotót, írott anyagott és további érdekességeket tartalmaz.

Lewis számára biztosan megérte a könyvet kiadni, hiszen 2 millió dollárt kapott érte cserébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.