Elmarad a szenzáció

Hamilton nem lesz a Ferrari versenyzője!

Legalábbis egyelőre! Az olasz istálló elnöke, Luca di Montezemolo teljes mértékben meg van elégedve finn világbajnokával, és a brazil Felipe Massa-val.

2008.11.11 18:31f1-live.hu

A Mclaren-Mercedes legújabb brit világbajnoka, Lewis Hamilton már a cím megszerzése előtt többször is kijelentette, hogy legszívesebben a wokingi istállótól vonulna vissza.

"Imádom ezt a csapatot! Remélem, hogy a Formula-1-es karrierem alatt ez lesz az első, és egyben utolsó csapatom.”
– mondta hetekkel ezelőtt Hamilton.

Mindezek ellenére a napokban érdekes hírek láttak napvilágot az olasz sajtóban, miszerint a Ferrari, Kimi Räikkönen után Lewis Hamiltont is magához csábítaná.

„Minden tiszteletem az újdonsült világbajnoké, Lewis Hamiltoné, de teljes mértékben megvagyok elégedve a jelenlegi versenyzőpárossal a Ferrarinál!” – válaszolt a Scuderia elnöke, Luca di Montezemolo.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.