Szépítő pajzánság

Úgy néz ki érdemes rendszeresen szeretkezni!

Két osztrák kutató felfedezte, hogy a spermidin egyik összetevője feltartóztathatja a sejtek öregedési folyamatát.

2010.12.02 10:00napidoktor.hu

A spermidin természetes anyag, ami elsősorban a férfiak ondófolyadékában található meg.

A két grazi kutató, Frank Madeo és Tobias Eisenberg rájött, hogy a sperma megfékezi az öregedést.

„Az anyag behatol a sejtmagba, és fiatalossá programozza azt”- nyilatkozták.

A test minden sejtjében megtalálható különböző mennyiségben, ám az idő múlásával fokozatosan csökken. A jó orgazmus képes megfiatalítani, fitten-fiatalosan tartani, szépíthet bennünket és még lelkileg is helyre hoz minket.

A szexnek sok jótékony hatása van a nőkre nézve. Vegyük például azt, hogy a sok szex csökkenti a fertőzések és betegségek esélyét. Az immunrendszer megerősödik és ellenállóbbak leszünk.

Az orgazmus megnöveli az immunoglobinok számát és ettől szervezetünk ellenállóbbá válik.

A rendszeres szex ösztrogént szabadít fel a testünkben, amitől akár 10 évvel is fiatalabbnak tűnhetünk.

Lehet, hogy fiatalító kenceficék helyett érdemesebb egy vadító fehérneműre beruházni! A heti háromszori szeretkezés garancia a feszes bőrre.

A klimax egy nagy „mumus” a nők életében.

Mikor eljön ez az időszak, a gyakori szexszel a hüvelyi problémákat is ki lehet küszöbölni. Feszültek vagyunk vagy a depresszió kopogtat az ajtón? A szeretkezés boldogságot hoz az életbe, mivel az ondósejtekben lévő hormonok csökkentik a depressziót.

Nyugodtan elhagyhatjuk az antidepresszánsokat, ha rendszeres szexuális életet élünk. Szeretkezés után endorfin szabadul fel, vagyis boldogság hormon. Ezt a hatást váltja ki a csokoládé is, s emiatt érezzük magunkat kielégültnek.

A stressz szintén visszaszorítható, mivel a szex után csökken a bennünk bujkáló feszültség és kiegyensúlyozottabbá válunk. Az endorfin felszabadulása után könnyebben hajthatjuk álmora fejünket.

Ha a ciklusunk rendszertelen, érdemes megduplázni a „szexadagot”.

Ha a szex boldogságot okoz, akkor az ember felszabadul a nyomás alól és ez pozitívan befolyásolhatja a női nemi ciklust.

Segít leadni a plusz kilókat, ha rendszeres nemi életet élünk.

Egy aktus alatt nagyjából 200 kalóriát égetünk el, tehát kimondottan hatásos módszer. Intenzíven megmozgatja az ember minden tagját, elégeti a zsírpárnákat és még az izmokat is erősíti.

Összefoglalva: a rendszeres szexuális élet jótékony hatású.

Lehet, hogy kevesebb szomorú arcot látnánk az utcákon, a metrón vagy a boltban, ha többet…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.