Tippek, hogy az örömszerzés ne legyen fájdalmas

Az 5 legveszélyesebb szexpóz

A veszélyes szexhez nem kell dominajelmezt, ostort vagy bilincseket szerezni. Elég, ha valaki egy kicsi felesleget felszedett az utóbbi időben, vagy már nem olyan jók a térdei, mint régen.

2010.04.13 18:18medipress.hu

Vagyis, testünk változása hatást gyakorol arra is, milyen pozitúrákra korlátozzuk inkább együttléteinket, ha nem akarunk megsérülni - a Health24 összeállítása.

Íme, az 5 legveszélyesebb szex pozíció, amelyek a leggyakrabban okoznak akár komoly sérüléseket is, holott eredetileg örömszerzésre vágyott volna mindkét résztvevő: 

1. Amikor a férfi állva ölébe veszi a nőt, ez a pozíció ismert ölben viszlek és a térdremegtető néven is. A baj forrása: az erő és a testsúly A sérülés helye: a hát, vagy a leejtett nő esetében a farokcsont

2. Az asztalon fekvő partner álló helyzetben történő kielégítése. A baj forrása: A férfinál a lábak keringése szenvedhet panaszt, a zsibbadás miatt nehezebb lesz felállnia. A sérülés helye: Felszíni horzsolások a testen, a péniszen és a hüvelyen.

3. A férfi térdelő helyzetben hatol be a lábait a vállán nyugtató nőbe. A baj forrása: A nőnek nincs befolyása a behatolás mélységére. A sérülés helye: A hüvelyen jöhetnek létre sérülések.

4. Az öltánc, azaz, amikor a férfi egy széken ül és hátulról hatol be az ölére telepedő nőbe. A baj forrása: az eltörő székláb A sérülés helye: A férfi háta és csípője. A nő combjai.

5. A férfi hanyatt fekve, hátulról hatol be a rajta ülő nőbe. A baj forrása: esések és fáradt térdek A sérülés helye: Kidörzsölődés okozta horzsolások. Térdszalagok és a térd egyéb területei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.