Fenékedzés minden fenékformára

Milyen a szexi fenék?

Egy farmer nadrágnál semmi nem csinál jobb feneket! Megkérdezhet bárkit. Míg a szoknyában a lábainkat villanthatjuk meg, egy jó kis farmer nadrágban az gömbölyödhet, aminek kell.

2009.09.28 18:34

Ha tényleg szexi popsit szeretne a ruha alatt is, azért tenni kell. Sorra vettük azokat a gyakorlatokat amelyekkel zsírtégethet, formálhat, gömbölyíthet vagy karcsúsíthat. Kinek-kinek alkata szerint.

1. A petyhüdt fenék ellensége

A guggolás nagyszerű gyakorlat, ha feszesíteni szeretné a fenekét. Álljon válszélességnél egy kicsit szélesebb terpeszbe és guggoljon le addig, míg a comb és a vádli 90°-os szöget be nem zár. Majd egyenesedjen ki. Amire vigyáznia kell: ne tolja hátrafelé a fenekét és a törzsét ne döntse meg, próbáljon a sarkával egyvonalban tolni lefelé. Ezt 8-szor ismételje meg, majd lazítson és csináljon még 3 sorozatot a gugolásból.

2. Kisebb feneket szeretne?

Komoly munkára van szüksége! Nem elég az edzés, az étkezés során is mindent be kell vetnie! Étrendje legyen zöldségfélékben gazdag, és egyen rendszeresen. Ami pedig a mozgást illeti, a Leg Magic fitneszgép biztosan segít az arányos fenékforma elérésében.


3. Kerekdedebb fenékre vágyik?

A lapos feneket sem árt karban tartani, főként, ha az ellenkező nem szempontjából nézzük a dolgokat.Ha kerekdedebb fenékre vágyik a következő gyakorlatokat végezze : edzés sztepper gépen vagy lépcsőzés, kitörés és az imént említett guggolás. A legjobb ezeket csípőgyakorlatokkal is kombinálni, ebben az esetben. Válassza az igényének és ízlésének megfelelő edzést, és azt kitartóan – naponta! – végezze a gyors és látványos eredményekért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.