Nincs előjáték és romantika?

"Durr a közepébe" - Avagy kinek jó a gyors szex?

Sok nő panaszkodik, hogy pasija rászokott a gyors menetekre. Nincs előjáték, nincs romantika, csak durr a közepébe - Valljuk be, sokszor hihetetlenül jót lehet így szexelni, de azért minden alkalommal lehet, hogy nem a legideálisabb. Nézzük, mi minden marad ki ilyenkor.

2009.04.26 15:35rtlbulvar.hu

Ha már hosszabb ideje párkapcsolatban élsz, biztos bejártátok már a lakás vagy ház összes emeltét és zugát; kipróbáltatok jó néhány pózt és játékot, csináltátok már romantikusan és egy perces gyorsmenetben is.

Mondhatjuk, felfedeztétek egymást kívül és belül. Kezdetben még valóban a változatosság dominált, de aztán egyre egyoldalúbbá válik a dolog, megmaradtok a jól bevált, leginkább egyszerű dolgoknál, ugye?

Ez jellemző tendencia. Az viszont nagyon nem mindegy, milyen az a póz, ritmus, aminél lehorgonyoztatok.

Sok nő panaszkodik, hogy pasija rászokott a gyors menetekre. Nincs előjáték, nincs romantika, csak durr a közepébe.

Valljuk be, sokszor hihetetlenül jót lehet így szexelni, de azért minden alkalommal lehet, hogy nem a legideálisabb. Nézzük, mi minden marad ki ilyenkor:

1. Amint beindul a pasi, letolja a nadrágját − persze vele együtt jön az alsó is − a többi ruhadarab viszont marad.

Szó sincs egymás vetkőztetéséről, az egyes meztelen testrészek felfedezéséről. Arról nem is beszélve, hogy miközben a pasi szabaddá teszi a leglényegesebb területeket, utasítja párját, ő is gyorsítson a tempóján.

2. Maga az aktust sem bonyolítja túl. Mivel a gyors-szexre az a jellemző, hogy az izgatottság rövid idő alatt szökik maximumra, nincs kedve az előjátékkal bíbelődni.

Talán azt még megvárja, hogy te is benedvesedj, de előfordul, hogy ezt a fokozatosan beléd nyomogatott péniszével teszi. Nem valami kellemes...

3. Különböző pózok és gyengédség? Az meg mi?! Hát, körülbelül ezt gondolja ilyenkor a férfi. Rögtön misszionáriusba pattan, vagy még maximum hátulról támad.

Mozdulatai egyszerűek: ki és be, mintha a csiklóizgatást még nem találták volna fel. És ami a legrosszabb, hamar elsül… Hát, ilyen egy gyors menet akkor, ha te nem vagy kellőképpen feltüzelve, párod viszont annál inkább.

Nyilván, ha neked is ehhez van kedved, a fenti sorok egészen másképp alakulnak. De amikor valaki napról napra csak ilyen szexben részesül, előbb vagy utóbb, de megunja.

Vedd észre, ha ismerős a leírt menet, és szólj az érdekedben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.