Szabadidősport-Magyarország

Révész Máriusz: készül az aktív életmód stratégia

Minél több magyart hozzásegítenek a rendszeres mozgáshoz és ezáltal az egészséges életmódhoz.

2024.01.28 19:42MTI

A mozgás évéhez kapcsolódva sportszakemberek, szakértők és orvosok bevonásával készül az a stratégia, amely minél több magyart hozzásegít a rendszeres mozgáshoz és ezáltal az egészséges életmódhoz - jelentette be Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) kétnapos siófoki konferenciáján.

A SZEOSZ sajtószolgálatának vasárnapi beszámolója szerint a szabadidősport területén dolgozó sportszervezők és sportvezetők részvételével rendezett eseményen Németh Balázs, a hazai rendezésű atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója beszámolt a vb-t előkészítő szervezésről és a Magyarország legnagyobb sporteseményét felvezető Hétköznapi Hős program sikerességéről is.

A SZEOSZ 2019-ben alakult azzal a céllal, hogy minél fejlettebbé tegyék a hazai szabadidősportos rendezvényeket. Az akkori 27 alapítóból álló taglétszám mára csaknem 100-ra emelkedett, egyre erősebb érdekközösséget alkotva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.