Életmód

A floridai reptéren rekedt utasok, bár nem ismerték egymást, autós kirándulásra indultak

Tizenhárom egymást nem ismerő utas Floridában rekedt, miután törölték a járatukat, ezért rögtönzött kirándulásra indultak.

2022.12.10 20:05ma.hu

A járattörlés tényleg a legrosszabb rémálommá válhat, főleg, ha valahol nagyon máshol kellene éppen akkor lennünk. Várni egy másik járatra vagy elfoglalni egy közeli szobát - mindez egy rakás nem kívánt problémának hangzik, amit mindenki szeretne elkerülni. De mi történik akkor, ha 13 idegen ugyanabban a csónakban evez? Hát rögtönzött autós kirándulásra indulnak! 

Valóban megtörtént az eset: tizenhárom idegen a floridai Orlandóban rekedt, miután törölték a járatukat. Azonban meglátták a lehetőséget meghiúsult terveikben, és úgy döntöttek, hogy bérelnek egy kisbuszt, és útra kelnek... Nemcsak egymás társaságának örülhettek, hanem magukkal vitték több ezer TikTok követőjüket is, akik számára végig dokumentálták "őrült" utazásukat a platformon...

Pontosan nem tudni, kinek az ötlete volt, de mindenki hozzátett valamit. Carlos és Laura, akik élettársak, 17 éves lányukkal, Mikaylával voltak az úton, aki sokkot kapott, amikor látta, hogy a szülei ilyen szokatlan dologba mennek bele. Mikayla a CNN-nek elmondta: "Amikor először mondták nekem, úgy néztem rájuk, mintha megőrültek volna. Azt kérdeztem: "Be akartok szállni ebbe a nagy furgonba egy rakás random idegennel?"

Hogy visszapörgessük az egész történetet, vasárnap este volt a floridai Orlando nemzetközi repülőterén, ahol törölték az esti, Tennessee-be tartó járatot. Míg a legtöbb utas más járatok után nézett, addig akadt 13 olyan ember, aki más alternatívát keresett. Ám ahelyett, hogy külön-külön szőttek volna tervet, úgy döntöttek, összefognak, bérelnek egy kisbuszt, és úgy érik el utiéljukat.

"Nagyon jó hangulatban telt az utazás, mert mind normális, egészséges emberek vagyunk, akik mindössze megpróbáltak hazajutni" - mondta Carlos. Több órányi boldog együtt utazás után pedig megérkeztek a célállomásukra, a Tennessee állambeli Knoxville-be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.