Jutalom

Még mindig aranyat kap, aki lefogy az Egyesült Arab Emírségekben

Több százan diétáztak az elmúlt hetekben az Egyesült Arab Emírségekben abban a fogyókúrakampányban, amelynek résztvevőit arannyal jutalmazták minden egyes leadott kilóért.

2013.09.01 23:45MTI

Az öt héten tartó fogyózásban legalább két kilót kellett leadni ahhoz, hogy a hatóságok által ígért aranyhoz hozzájuthassanak. A legeredményesebb 22 kilót adott le, amiért 66 gramm arany ütötte a markát.

A tíz kilogrammnál több súlyfeleslegtől megszabadulók kilónként 3 grammnyi aranyat kaptak, a kettő és tíz kiló közöttiek valamivel kevesebbet - idézte Mona Osszamát, a szervezők egyikét a The National című helyi lap vasárnap.

Az öböl menti arab országban is egyre nagyobb gondot jelent az elhízás, ezért akartak minél több embert fogyókúrára fogni a hatóságok, szép jutalmat ígérve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.