Baba-körömcipőket gyártat egy anya!

Tűsarkút a babára?!

Tűsarkú cipőket gyártat babáknak egy amerikai divattervező hölgy, aki maga is anya - Az aprócska lábbeliket hat hónapos kortól ajánlják a csecsemőknek.

2010.06.15 17:08MTI

Tűsarkú cipőket gyártat babáknak egy amerikai divattervező hölgy, aki maga is anya. Az aprócska lábbeliket hat hónapos kortól ajánlják a csecsemőknek.

Rózsaszínben, feketében és leopárdmintásban kaphatók. A tűsarkak nem balesetveszélyesek, nem is bírják a terhelést, azonnal "összecsuklanak" ha rájuk nehezedik valaki.

A cipők csak "mutiba" készültek", nem hordásra. Az ötlet akkor fogant meg szülőanyjuk fejében, amikor 4 éves lánykája születésnapi zsúrjára tipegett. Szerencsére járni már tudó gyerekeknek nem készített tűsarkú cipellőt.

A lábbelik ára 6 ezer forint körül van, és már legalább félszáz boltban kaphatók az Egyesült Államokban, Kanadában és Svájcban - adta hírül a brit sajtó.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.