A nebulók örülnek, a szülők kevésbé

Közeledik a vakáció, mi lesz a gyermekkel?

Másfél hónapon belül a gyermekek legnagyobb örömére bezárnak az iskolák kapui és megkezdődik a nyári szünet a nebulóknak. Amekkora öröm ez a gyerekeknek, néha majdnem akkora gond a szülőknek, hogy munkaidőben hol és kinél helyezzék el a gyerekeket.

2008.05.06 10:27ma.hu

Általában nagyszülők, nyugdíjas rokonság, vagy ismerősi kör nyújt segítséget, viszont mindez nem mindenkinek áll rendelkezésre, így a probléma sok esetben fennáll. Megoldást nyújthatnak a táborok, de ezek között is érdemes jól körülnézni, kifejezetten nagy a szórás mind a minőség, mind az árak tekintetében. A gyerektáborok általában két csoportba sorolhatók: napközis és „ott alvós”.

A napközis táborok általában csak a délelőtti órákra vonatkoznak, esetlegesen ebéddel, míg az „ott alvós” csoportok esetében 5-10 napot az adott táborban töltik a fiatalok.

Mire figyeljünk a gyermektábor kiválasztásánál?

A Diáktanító.hu vezetője, Tóth Béla volt segítségünkre az adott témában: „A legfontosabb, hogy ne magunkból induljunk ki. A szülők többsége nagyon leterhelt és leginkább egy nyaralás alkalmával a pihenésre, relaxálásra vágyik. A gyermekeknek programok és kifejezetten aktív pihenést kell biztosítani. Ennek okán szervez a Diáktanító.hu lovas- és kézműves táborokat is. A Diáktanító Gyermektáborokban egy percet sem unatkoznak a fiatalok, és rengeteg élménnyel gazdagodva térnek haza.” „Természetesen legalább ennyire fontos az ár is” – folytatta a Diáktanító.hu ügyvezetője. „Ahogy körülnézünk a piacon rengeteg ajánlatot látunk, és horrorisztikus árak is előfordulnak, így csak azt tudom tanácsolni a Tisztel Szülőknek, hogy alaposan nézzenek körül.

A Diáktanító.hu ahogy az oktatás tekintetében, úgy a Diáktanító Gyermektáborok lebonyolításában is a minőségre törekszik elérhető árak mellett. Nem elhanyagolható, hogy üdülési csekket is elfogadunk, így az adott adómentes juttatás is érdemben felhasználhatóvá válik.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.