Így csináld, hogy az élvezet garantált legyen

Többet nyelvvel mint pénisszel - mit tart a nő jó szexnek?

Nem újdonság, hogy a férfiak és a nők másként működnek - akkor is, ha szexről van szó. Amit a pasik fontosnak tarthatnak, arról kiderülhet, hogy a hölgyeknek nem is az. Mégis, mit tart a nő jó szexnek?

2011.12.14 18:55ma.hu

Ha a partnerünk már túlságosan ismerős, az egy idő után egyhangú lehet, ám az orgazmus szinte biztos. Egyértelmű, hogy az állandó partner testét idővel alaposan kiismerjük, minden mozdulatára tudunk reagálni, és tudjuk, mit szeret az ágyban a másik.

A női élvezet amerikai szakértője, Ian Kerner - számos kötet írója - arra hívja fel a figyelmet, 10 praktika alkalmazásával a férfi bármikor elérheti, hogy a hölgy ideálisnak tartsa őt az ágyban.

1. Előszöris, tisztázni kell, hogy a férfi nem úgy működik, mint a nő. Valahogy úgy lehetne különbséget tenni, hogy a pasi olyan, mint egy villanykapcsoló, amit csak fel kell kapcsolni és már működik is. A nő azonban inkább, mint egy gomb - fel és le is lehet tekerni.

Esetükben a szex kimenetele az "összetevőktől" és a "szakácstól" függ. De ugyanúgy a "sütő megbízhatóságától", a "páratartalomtól" is...A nőknél a szex milyensége nagyban függ a körülményektől. Vagyis az előjáték lehet 24 órás is, a hálószobán kívül és belül.

2. Ha szexre vágyunk, legyünk benne biztosak, hogy a nő jó passzban van

Ha azt szeretnénk, hogy a nő is igazán élvezze a szexet, ismerjük fel, mennyire van jó passzban. A relaxált állapot sokban hozzájárul a jó szeretkezéshez, az aggodalmaskodó, szorongó nő ugyanis nem tudja az ágyban elengedni magát. Ugyanakkor a nők félelemért-, szorongásért- és aggodalomért felelős agyterületén csökken az aktivitás, ha izgalomba jönnek. A férfiak agya kevésbé mutat változást ezeken a területeken ugyanilyen helyzetekben. Az agy "kikapcsolása", tehát a félelmek, az aggodalmak, a szorongás megszűnése nagyon fontos az orgazmus eléréséhez.

3. "Időt kérek!"

Minden nő különbözik, és nem kell meglepődni azon, ha az első pár alkalommal, amikor együtt van egy férfival, nem élvez el. A hölgyeknek biztonságban kell érezniük magukat, és a férfinak több alkalom során kell rájönnie, mi hozza lázba őt igazán.

Vannak nők, akik a "nedves csókot" szeretik, másoknak ez visszataszító; egyesek nagyon kedvelik a mellek izgatását, mások nem; bizonyos nők intenzíven reagálnak a csikló izgatására, vannak viszont, akik kevésbé. Ki a misszionárius pózt szereti jobban, ki a lovaglót. Tehát, bár ha túlságosan jól ismerjük már egymást, egy idő után unalmas lehet, mégis a jó szexhez a legjobb út.

4. Ha egyszer már tudjuk, mi működik, elő a fantáziával!

Miután "megtanultuk" kezelni a nőt az ágyban, a szexuális fantáziákat is nyugodtan ki lehet élni. Ha olyan emberrel vagyunk együtt, akivel már jól ismerjük egymást, és kényelmesen érezzük magunkat, bármit megvalósíthatunk, amihez mindkét félnek van kedve. A legjobb szexuális fantáziái egyébként azoknak vannak, akik elégedettek a szexuális életükkel.

5. Vessük be az erősségeinket!

Az esetleges problémák ne állják útját az élvezetnek. Vannak férfiak, akik sokszor hamarabb élveznek el, mint szeretnének, de ezt azután kompenzálják orális szexel. Ajánlott mindig bevetni az erősségeinket, és kommunikálni a nővel a szexről!

6. A csikló titkai

A férfi ne gondoljon a csiklóra úgy, mint egy "kis dudorra", hiszen annak legalább 8 ezer idegvégződése van - több, mint a test bármely más részének -, így hát ha nemcsak közvetlenül azt, hanem a környékét is izgatják, a gyönyör könnyen fokozható. A teljes kismedencei terület érzékeny.

7. Többet nyelvvel, mint pénisszel

Van abban valami, amit az egykori ismert pornósztár, Ron Jeremy mondott -  hogy ő bizony a nyelvével több női kéjt okozott, mint a péniszével. Sajnos sok férfi nem tanulja ki ennek "művészetét", amellyel egyébként már a szex kezdetén fel lehet izgatni a nőt, és a legjobb szándék ellenére sem működik a legjobban a dolog. De nem kell elkeseredni, gyakorlat teszi a mestert. A nő útmutatását, segítségét pedig ki lehet (kell) kérni!

8. Lássuk meg az izgalom jeleit

A legélvezetesebb a szex, ha a férfi megtanulja észrevenni, mikor közeledik a nőnél a csúcspont, és ekkor ő is rágyorsít, hogy az orgazmus megközelítőleg, vagy teljesen egyszerre történjen. A nő háta kissé homorúvá válik például, ha közeleg az orgazmus, a feszültség a kezekben és a lábakban nő.

9. Ne féljünk a szexjátékoktól

Ha a nőnek vibrátorra is szüksége van az ágyban, miért maradjon ki? Az intenzív izgatás hatására szinte biztos az orgazmus, de elő is készítheti a "terepet" a férfi számára.

10. Végül, de nem utolsósorban: az ölelés


A nők megfigyelik, hogyan viselkedik velük a férfi a szex után - ha elmarad az ölelés, zokon veszik. Ne rontsuk tehát el a hangulatot a kellemes szeretkezés után!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.