Mit ront el a férfi?

Kútba esett randi: miért nem hív vissza a nő?

Három eset állhat fenn: a nőnek csak egy italra kellett a férfi; találkozott valaki mással, mielőtt randira hívta volna; vagy esetleg nem foglalkozott vele a pasi eleget. Nem úgy, ahogy a hölgy elvárta volna. Hogyan védjük ki, hogy elússzon a randi?

2011.10.30 15:00ma.hu

Több, mint három napot várni arra, hogy újabb randit kérjünk a nőtől, egyszerű öngyilkosság - állítják szakemberek. Ismerős lehet sok pasinak a helyzet: találkozik egy igazán csinos, izgató nővel. A kémia stimmel kettejük között (legalábbis a férfi részéről biztosan), úgy tűnik, a hölgy is nagyon lelkes, amikor megadja az elérhetőségét. Egyszer-kétszer randiznak, majd a nő többet nem reagál a telefonhívásra.

Mi lehet a baj? Nos, több oka is lehet annak, ha a nő nem mutat több érdeklődést. Például...

...csak egy italra használta a pasit

Nem ritka, hogy a nő csak italra hívatja meg magát egy szórakozóhelyen, így aztán nem árt óvatosnak lenni. A "partygirl", aki a barátaival szórakozik, valószínűleg csak az ingyen italra hajt. Ám annál, aki nyugodtabb, összeszedettebb és valódi beszélgetést tud folytatni a férfival, ez kevésbé esélyes.

Tipp: várjuk meg, hogy kiderüljön, valóban érdeklődő-e az a lány. Ez a pillantásokból, az elkezdett beszélgetésből kiderül. Megérinti a férfi karját, és figyel arra, amint mond. Lessük meg a testbeszédét is.

....találkozott valaki mással

Ez bizony nem a legjobb érzés, de nem sokat tehetünk ellen. Lehet, hogy csak 2 nap telt el, és eltalálta a hölgyet Ámor nyila. Meglehet, hogy a kémia remekül működött közöttünk, de a másik pasival sokkal intenzívebb. Azért, mert a férfi azt gondolja a nőről, hogy ő az igazi, a szuper nő, nem biztos, hogy ezzel a hölgy is így van. Lépjünk tovább...

...túl sok ideig nem hívtuk fel

Ahhoz képest, hogy mennyire sokat kommunikálunk mobiljainkon, vagy a közösségi oldalakon keresztül manapság, sok férfi felejti el, hogy bizony a gyors reagálás nem lenne hátrány, ha egy nőt randira szeretne hívni. Lehet, hogy félénkebb típus és napokig őrlődik, mit is mondjon, hogy is mondja - ezzel azonban csak az esélyeit csökkenti. Három napot, vagy még többet várni a randi-meghívásra valóságos öngyilkosság.

A nő azt fogja gondolni, hogy nem is olyan érdekes, vagy a pasi csak szórakozik vele. És bizony ha ezt éreztetjük vele, ki is ábrándulhat a gondolatból, hogy találkozzon a férfival. Abban az esetben, ha még ekkor is repesve mond igent a randira, talán egy kicsikét kétségbe lehet esve...

És még valami: ha telefonálni nem is merünk, sms-t mindenképp írjunk az első találka után, ha jól éreztük magunkat vele. Tudassuk, hogy kellemes volt a randi, és szeretnénk a hölgyet újra látni. Nem kell azonnal a másnapot megjelölni, de tudjon a nő róla, hogy keresni fogjuk.

....a nő látta a férfi mással flörtölni


Bizony, lehet, hogy a pasinak sejtelme sincs róla, hogy "lebukott" - hiába nincs még kapcsolatban a nővel, annak a jele, hogy más hölgyek iránt is érdeklődik, elég kiábrándító. Az ilyen pasit a nő nem fogja komolyan venni.

Még az a hölgy sem bírja, ha az orra előtt flörtöl a férfi mással, aki esetleg csak egyéjszakás kaland volt. Mindenesetre a más nőkkel flörtölgetés azt jelzi számára, hogy a pasi számára ő nem különleges. És ha hosszabb távra tervezne, nem fogja újra fogadni a közeledését. .

...randi közben a telefont babráljuk

Szarvashiba! Sok férfi teszi ezt zavarában, ám ezzel csak azt jelzi a nő felé, hogy nem figyel rá és nem érdekli különösebben. Nem lehet semmi sem olyan fontos, hogy arra az időre, amíg a randevú tart, ne némítsuk le a telefonunkat. A hölgyek elég kellemetlenül tudják érezni magukat, ha randi közben a telefonáló vagy sms-ező pasit kell nézniük. Tuti, hogy nem adnak második lehetőséget.

...a pasi túl sokat beszél magáról


Egy nő sem szereti, ha a férfi állandóan csak magáról beszél, vagy túlságosan sokat beszél. Ez is azt jelzi számára, hogy ő nem igazán fontos. Ráadásul, mint tudjuk, a hölgyek magukról is szeretnek beszélni. Az a jó randevú, ahol egyformán szóhoz jut mindkét fél, és kérdéseket is feltesznek egymásnak! Legyünk figyelmesek és hallgassuk végig a nőt.

....a nő látja a pasi rossz szokásait

Néhány pohár ital még elmegy a randi közben. Ennél több azonban aligha - ezek után elég nehéz is egy nőt elbűvölni, aki józan életű pasira vágyik, esetleg a leendő férjét és gyermekei apját keresi.

A túl sok cigarettára gyújtás sem a legvonzóbb dolog, ahogyan az is gyanús, ha a pasi nem tud uralkodni magán, és túl sokat iszik. Óvatlan dolgokat is tehet ebben az állapotban. Például olyasmit kezdeményez, vagy mond, amit józanul nem tenne meg. Már el is van rontva a randi. Meg az esélyei is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.