Nagyobb volt a füstje...

Elektromos hiba miatt volt gond a 2-es metróban

A jelek szerint vélhetően elektromos hiba okozta az egyik budapesti metrószerelvényen vasárnap délelőtt tapasztalt füstöt.

2011.05.15 11:13MTI

Kisdi Máté, a fővárosi tűzoltóság szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy a tűzoltók nem találtak tüzet vagy tűzre utaló nyomokat a szerelvényen, amikor kiérkeztek.

A meghibásodott szerelvényt a BKV munkatársai tűzoltók kíséretében vitték a Fehér úti járműtelepre.

Jelezte azt is, hogy a vizsgálat hivatalos eredményére még várni kell.

A füstöt a 2-es metró Moszkva téri állomásánál vették észre. Emiatt a Déli pályaudvar és a Deák tér között egy ideig buszokkal szállították az utasokat.

Legutóbb április 25-én füstölt az egyik metrószerelvény, akkor - a tűzoltóság szerint - a fékrendszer melegedhetett túl.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.