Még magzatmázas volt a baba...

Egészséges újszülöttet találtak a babamentő-inkubátorban

Egészséges leány újszülöttet helyezett el valaki a budapesti Madarász utcai Gyermekkórház babamentő inkubátorában vasárnap este.

2011.01.16 22:22MTI

A kórház ügyeletes orvosa az MTI-nek elmondta: este negyed nyolckor jelzett a fogadóhely csengője. Az inkubátorban egy rózsaszínű plédbe bugyolált újszülöttet találtak.

A vélhetően néhány órával korábban született kislány még magzatmázas volt. A 3.600 grammos újszülött az első vizsgálatok szerint egészséges.

A kórház dolgozói a Madarász Viktória nevet adták neki.

A Madarász utcai Gyermekkórházban két évvel ezelőtt kezdte meg működését a babamentő inkubátor, Viktória az első csecsemő, akit elhelyeztek benne.

Korábban csak játékbabákat találtak az inkubátorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.