Még a terrorelhárítás is kivonult

Felmászott egy férfi a BÁH tetejére!

Felmászott egy férfi a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) budapesti épületkomplexumának egyik belső épületének tetejére - tudta meg az MTI a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől. A férfi az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa szerint végül önként lejött a tetőről.

2010.11.22 12:20MTI/fotó:MTI

A rendőrség hivatalosan egyelőre több információt nem adott a férfiről, ám az MTI úgy tudja, hogy a mentők, a tűzoltók és a Terrorelhárítási Központ munkatársai is a helyszínre érkeztek. Ugyancsak hivatalosan meg nem erősített források szerint egy arab férfiről van szó.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal későbbre ígért hivatalos tájékoztatást, így egyelőre nem lehet tudni, mi volt a férfi szándéka.

Az MTI munkatársa azt látta: a férfi önként lejött a tetőről, majd kommandósok leteperték, végül pedig a mentőszolgálat elszállította őt a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.