Lesz utódja az OPNI-nak?

2011 második felében nyílhat meg az új pszichiátriai intézet

Nem a régi OPNI helyén, hanem a budai MÁV-szanatóriumban nyílna meg - mondta a 180 percben a a Pszichiátriai Társaság vezetőségi tagja.

2010.09.30 09:35MR1- Kossuth

Leghamarabb a jövő év második felében nyithatják meg az új pszichiátriai intézetet, ahol nemcsak fekvőbetegosztály lesz, hanem több fekvőbeteg ambulancia is - mondta 180 perc című műsorunkban Rihmer Zoltán professzor, a Pszichiátriai Társaság vezetőségi tagja.

Fotó: Bugarszki Zsolt


Hozzátette: a jelenlegi elképzelések szerint nem a régi OPNI helyén, hanem a budai MÁV szanatóriumban nyílna meg az új Országos Pszichiátriai Intézet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.