Volt valakinek egy jó szombatja

3 milliárd 177 millió forint - elvitték a lottóötöst!

Ismét van telitalálatos szelvény az ötös lottón: az egyetlen nyertes szelvényért 3 milliárd 177 millió forintot fizetnek, ami Magyarország ötöslottó-történetében a második legnagyobb nyeremény - tájékoztatta az MTI-t a Szerencsejáték Zrt. szóvivője, Tulik Ágnes szombat este.

2010.07.04 09:04MTI

A nyertes lottószámok: 14, 17, 21, 28, 50. Az ötös lottó történetében ez a 428. telitalálat.

Legutóbb tavaly novemberben volt telitalálatos szelvény az ötös lottón, a mostani nyeremény azóta halmozódott fel. Akkor, november 1-jén több mint 2,3 milliárd forint járt az ugyancsak egyetlen nyertes szelvényért. A rekordösszeget érő számokat 2003 novemberében húzták ki, akkor 5 milliárd 92 millió forintot nyert a telitalálatos szelvény. A nyertesnek 90 napon belül kell jelentkeznie a nyereményért, amelyet legkorábban a sorsolást követő harmadik hét keddjén utal át a Szerencsejáték Zrt.

A nyertesnek a lottózókban is fellelhető úgynevezett "nagy nyertes" számot kell felhívnia, és azon a Szerencsejáték Zrt. illetékesével kell egyeztetnie a nyeremény átvételéről.

Ha a nyertes nem akarja felfedni a kilétét, akkor a társaságtól nem kerül ki személyes adata vagy más, az azonosítását lehetővé tevő adat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.