40 perc

Kábelvágás miatt késnek a vonatok Szolnok, Miskolc és Hegyeshalom felé

Kábelvágás miatt átlagosan 40 percet késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon, a Budapest-Keleti-Győr-Hegyeshalom vonalon pedig átlagosan 20 perc késéssel kell számolni a helyreállításig - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese vasárnap az MTI-t.

2010.01.10 11:58MTI

Both Ferenc közleményében azt írta, hogy a budapesti Keleti pályaudvar, Kőbánya-felső állomás és a Ferencvárosi pályaudvar egyes szakaszain szombat este ismeretlen tettesek több helyen belevágtak az erősáramú kábelbe, aminek következtében használhatatlanná vált a biztosítóberendezés.

A torlódások és a nagyobb késések elkerülése érdekében a hatvani vonatok Rákosig, a szolnoki vonatok Kőbánya-felső állomásig közlekednek - közölte a sajtóügyeletes.

A rákosi és a Kőbánya-felsői állomásról, illetve a Keleti pályaudvarról az utasokat a gyorsvonatok megállításával szállítják el. Mint írta, a hiba elhárításán nagy erőkkel dolgoznak a szakemberek.

A helyreállítás a délutáni órákra várható, a menetrend szerinti közlekedést pedig a késő esti órákra ígérik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.