A frakcióvezető amerikai politikusokkal tárgyal

Navracsics Tibor menni Amerika! - képek Orbán tengerentúli kalandjáról

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője április 21-e és 25-e között az Egyesült Államokban tesz látogatást.

Fotók! Orbán Viktor és felesége Amerikában képgaléria

2009.04.21 10:41ma.hu

Amerikai útja során – befektetők mellett – találkozik Karl Rove-val, aki 2007-ig Bush elnök vezető tanácsadója volt, William Delahunt és Robert Wexler demokrata párti képviselőkkel, Judith G. Garber-rel, az amerikai külügyminisztérium Közép-Európáért felelős helyettes államtitkárával és a magyar származású Charles Gati-val, a John Hopkins Egyetem tanárával.

Tavaly augusztusban Orbán Viktor a Fidesz elnöke Amerikába utazott kikapcsolódni feleségével Anikóval. A pártvezér gyermekeit sem szerette volna kihagyni a jóból, ezért internetes fotó-blogot indított.

A ma.hu korábban megírta: Orbán Viktor augusztus 21-án utazott el feleségével az Egyesült Államokba pihenni. A házaspár az aktív kikapcsolódást választotta, várost néztek, magyarokat látogattak és hegyet másztak. A blog indítás célja az volt, hogy gyerekeiket tájékoztassák, hogy éppen merre járnak és megosszák rendkívüli élményeiket fotóik és az internet segítségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.