Voks 24

Barna Ervin lett Nagytarcsa polgármestere

Egy szavazat érvénytelen volt.

2024.07.08 09:31MTI

Barna Ervin (független) lett Nagytarcsa polgármestere, a Pest vármegyei település 4. számú szavazókörében vasárnap megismételt választás eredménye alapján.

A községben június 9-én tartott polgármester-választást is Barna Ervin nyerte, de a voksolást a 4-es szavazókörben jogszabálysértés miatt meg kellett ismételni.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján közzétett adatok alapján a szavazókörben a névjegyzékben szereplő 1250 választópolgárból 607-en szavaztak, Barna Ervin 464 voksot kapott, Kiss Attila (Nagytarcsáért Egyesület) pedig 142-t. Egy szavazat érvénytelen volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.