Voks 24

Márki-Zay Péter: közösségünk elkötelezett, hogy Magyarország demokratikus jogállam legyen

Az MMN EP-listáját is vezető politikus - akit újraválasztottak Hódmezővásárhely polgármesterévé - gratulált azoknak a pártoknak, amelyek mandátumot szereznek.

2024.06.10 09:11MTI

A Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) közössége elkötelezett, hogy Magyarország demokratikus jogállam legyen - jelentette ki Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen hétfőre virradóra.

Az MMN elnöke a szervezet eredményváróján köszönetet mondott a párt minden aktivistájának, támogatójának a kampány során végzett munkájáért, és mindazoknak, akik megtisztelték a szervezetet szavazatukkal.

Az MMN EP-listáját is vezető politikus - akit újraválasztottak Hódmezővásárhely polgármesterévé - gratulált azoknak a pártoknak, amelyek mandátumot szereznek.

Márki-Zay Péter a szavazatok 70 százalékos feldolgozottsága alapján az európai parlamenti választások pozitívumaként értékelte, hogy az öt évvel ezelőtti eredményhez képest a Fidesz két mandátummal kevesebbet szerez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.