Gondoskodáspolitika

A B+N Referencia Zrt. is csatlakozott az Apponyi Franciska Jövőműhely Programhoz

A harminc évvel ezelőtt alapított vállalat ma Magyarország egyik legnagyobb foglakoztatójának számít a létesítményüzemeltetésben.

2024.05.28 19:03MTI

A B+N Referencia Zrt. is csatlakozott az Apponyi Franciska Jövőműhely Programhoz, amelyet a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkársága azért indított el tavaly, hogy segítse a gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését.

Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár elmondta, hogy az Apponyi Franciska Jövőműhely Programot azzal a céllal indították el, hogy lehetőséget teremtsenek azoknak a fiataloknak, akiknek a gyerekvédelem világa után a munkaerőpiacon kell helytállniuk. "Ez az átmenet nem könnyű, nincs mindig kibélelve, ezért fontos, hogy hidat tudjunk képezni a fiatalok és a munkáltatók között" - emelte ki.

Szíj Csaba, a B+N Referencia Zrt. vezérig-helyettese elmondta, hogy a harminc évvel ezelőtt alapított vállalat ma Magyarország egyik legnagyobb foglakoztatójának számít a létesítményüzemeltetésben, versenytársai közül az innovációk alkalmazásával emelkedik ki. "A technikai újítások azonban semmit nem érnek az emberek nélkül" - emelte ki, hozzátéve, hogy a fiatal munkavállók között többek között az új roboteszközök karbantartóit, működtetőit is keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.