Voks 24

Veszprémben a Fidesz-KDNP jelöltjei pár óra alatt összegyűjtötték az ajánlásokat

Folytatják az aláírásgyűjtést annak ellenére, hogy minden eddiginél gyorsabban sikerült összegyűjteni a szükséges ajánlásokat.

2024.04.22 11:38MTI

Veszprémben a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei több mint a háromszorosát gyűjtötték össze az induláshoz szükséges ajánlásoknak pár óra alatt - jelentette be a városban tartott hétfői sajtótájékoztatóján Porga Gyula, Veszprém polgármestere (Fidesz-KDNP)

A városvezető, aki egyben a 2024-es önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje azt hangsúlyozta, hogy folytatják az aláírásgyűjtést annak ellenére, hogy minden eddiginél gyorsabban sikerült összegyűjteni a szükséges ajánlásokat.

Azt mondta, igyekeznek valamennyi háztartásba eljutni és emellett a közterületen is elérhetők a jelöltek a veszprémiek számára.

Háláját fejezte ki a választók eddigi támogatásáért és egyben hangsúlyozta, hogy fontos számukra a minél nagyobb arányú támogatottság.

Porga Gyula 2010-ben a Fidesz-KDNP jelöltjeként nyerte meg a polgármester-választást Veszprémben, 2006 és 2010 között alpolgármesterként dolgozott a városban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.